او با اشاره به اينکه دو حکم در برنامه پنجم توسعه با هدف حمايت از هنرمندان و صنعتگران دريافت کردهايم، اظهار داشت: بودجه مناسبي را براي صنايعدستي محقق کردهايم که تخصيص يک سوم از آن آرزوي ما بود.
معاون صنايعدستي سازمان ميراثفرهنگي کشور ادامه داد: فضا طوري براي هنرمندان و صنعتگران باز شده است که به نظر ميرسد عرصه براي توليد و فروش همزمان فراهم شود.
«دانيالي» در ادامه اظهار داشت: بند 18 بودجه سال 90 تمامي دستگاهها و مؤسسات متعلق به قواي سهگانه را موظف به اختصاص يکدهم درصد از اعتبارات عمراني_ ساختماني به حمايت هر چه بيشتر از معماري اسلامي_ ايراني در ساختمان و انتقال پيامهاي فرهنگي با خريد آثار هنري منقول و غيرمنقول کرده است.
او تأکيد کرد: آثار بايد منحصر به هنرمندان داخل کشور باشد و انتخاب و تقويم قيمت آثار بر طبق آئيننامهاي است که توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و سازمان ميراث فرهنگي کشور تدوين ميشود.
اين استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: همچنين بند الحاقي 21 برنامه پنجم توسعه اجازه ميدهد اعتبارات تملکدارايي و سرمايهاي مربوط به مساجد جامع به عنوان اماکن فرهنگي به منظور حفاظت،احيا و توسعه وضعيت ميراثفرهنگي ديني از طريق سازمان ميراثفرهنگي اجرايي و هزينه شود.
دهمين همايش معاونان صنايعدستي 30 استان کشور به ميزباني استان چهارمحال و بختياري در حال برگزاري است.
111
انتهای پیام/